Αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου συνδέονται με τις υποθέσεις της δολοφονίας στου Ρέντη και τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

 Αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου συνδέονται με τις υποθέσεις της δολοφονίας στου Ρέντη και τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Αποκάλυψη στον αέρα του Metropolis 95.5, σύμφωνα με την οποία ότι δύο αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου συνδέονται τόσο με τα επεισόδια στο Ρέντη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, όσο και με την υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, που σόκαρε το πανελλήνιο.

Οι Αρχές μέσω της άρσης παρακολούθησης 20 τηλεφώνων κατέληξαν πως αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου είχαν επικοινωνία με “ηγέτες” οπαδικής βίας, οι οποίοι συνδέονται με τα επεισόδια στο Ρέντη, αλλά και με την υπόθεση του Τζήλου.

Το επόμενο βήμα είναι μαζικές συλλήψεις από την ΕΛΑΣ, διότι έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 20 άτομα, αλλά όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης θα υπάρχουν και περισσότερες συλλήψεις. Προς το παρόν, έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον αυτοί οι 20, αλλά η ΕΛ.ΑΣ προχωράει μεθοδικά γιατί δεν θέλει να υπάρξουν «ρωγμές» στη δικογραφία.

Μπενέα: Η εισαγγελία θέλει να δέσει τα στοιχεία

Το δικό της ρεπορτάζ πρόσθεσε η Μαίρη Μπενέα μιλώντας στο Metropolis 95.5 Σύμφωνα με αυτό, κατά την εισαγγελία Πειραιά το υλικό δεν είναι ακόμη ώριμο ως προς την υπόθεση του Ρέντη ενώ παράλληλα «τρέχει» μία γενικότερη έρευνα για την οπαδική βία. Θέλει να «δέσει» τα στοιχεία για να μην καταρρεύσει η υπόθεση φτάνοντας στα δικαστήρια. Θα ασκηθούν διώξεις αλλά θα πρέπει να είναι σε γερές βάσεις.

Η δικογραφία είναι στα χέρια του τμήματος οπαδικής βίας και δεν έχει φτάσει ακόμη στην εισαγγελία. Έτσι δεν αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα.

Σχετικά Άρθρα