Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες για Αλαφούζο στο ΟΑΚΑ – Υπέγραψε ο Τερίμ

 Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες για Αλαφούζο στο ΟΑΚΑ – Υπέγραψε ο Τερίμ

Σε μια φάση εσωστρέφειας εισέρχεται ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Την Πέμπτη το βράδυ, περίπου μισή ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, o νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» έκανε την εμφάνισήτου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο τεχνικός των «πράσινων» μονοπώλησε -όπως αναμενόταν- το ενδιαφέρον, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο που έχει γεμίσει το ΟΑΚΑ, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον πάγκο του συμπατριώτη του, Εργκίν Αταμάν.

Ωστόσο, υπήρχε και μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που στην εμφάνιση του Τερίμ αποδοκίμασαν έντονα τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media της παρουσίασε τον Φατίχ Τερίμ να υπογράφει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Στην λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Όλα εδώ αρχίζουν», ενώ πέραν της εικόνας με τον Τερίμ και το συμβόλαιο υπάρχει ακόμη μια να φορά ένα πράσινο κασκόλ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Σχετικά Άρθρα