Νέα Σμύρνη: Η μάνα προσπάθησε να πάρει πάνω της την αδελφοκτονία – “Εγώ κρατούσα το ψαλίδι”

 Νέα Σμύρνη: Η μάνα προσπάθησε να πάρει πάνω της την αδελφοκτονία – “Εγώ κρατούσα το ψαλίδι”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις στιγμές της τραγωδίας στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Σταδίου στη Νέα Σμύρνη, με θύμα ένα παιδί μόλις 16 ετών και δράστη τον ίδιο του τον αδερφό, 18 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και αντίκρυσαν τα αίματα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο θύμα προσπαθώντας να το σώσουν, η τραγική μητέρα προσπάθησε να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη και να σώσει το δεύτερο παιδί της.

Φέρεται μάλιστα να είπε ότι εκείνη το έκανε καταλαθος ενώ έπαιζαν. Συγκεκριμένα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ενώ έπαιζε με τον γιο της, εκείνος γλίστρησε και έπεσε πάνω στο ψαλίδι που κρατούσε η ίδια.

Οι αστυνομικοί την κοίταξαν και αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν η απέλπιδα προσπάθεια μιας μάνας να θυσιαστεί για το παιδί της. Ήξεραν ότι είχαν μπροστά τους ένα έγκλημα.

Έτσι προσήγαγαν στο τμήμα όλους όσοι βρίσκονταν στο σπίτι και τους οδήγησαν σε διαφορετικά γραφεία της ασφάλειας προσπαθώντας να αποσπάσουν την ομολογία του δράστη ή την κατάθεση εκείνη που θα τον “έδειχνε”.

Πρώτη “έσπασε” η φίλη του 18χρονου και είπε όλη την αλήθεια, στη συνέχεια ακολούθησαν η μητέρα και ο γιος της.

Η τραγική μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει τι έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια της και μη μπορώντας να το αποτρέψει. Θρηνεί για δύο παιδιά. Ένα που χάθηκε για πάντα κι ένα που κινδυνεύει με φυλάκιση.

Μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο ήταν και η γιαγιά των δύο παιδιών η οποία μάλιστα κάλεσε και το ασθενοφόρο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ήταν γνωστός στις αρχές καθώς είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών και τον Αύγουστο του 2022 είχαν συλληφθεί τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος αδελφός του για ενδοοικογενειακή βία μετά από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

Σε λίγη ώρα από τώρα, ο 18χρονος αδελφοκτόνος θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να περιγράψει πως σκότωσε τον μικρό του αδερφό, και γιατί το έκανε. Η στιγμή του εγκλήματος θα “ζωντανέψει” με τον 18χρονο να υποστηρίζει πως αν μπει στη φυλακή θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ίδια ώρα, στα social media και συγκεκριμένα στο ΤΙΚ ΤΟΚ φίλοι του 16χρονου θύματος έχουν δημιουργήσει ένα προφίλ στη μνήμη του ανεβάζοντας ανέμελες στιγμές του παιδιού αποχαιρετώντας τον Τολη με τον δικό τους τρόπο.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα