Νέα Υόρκη: Σοκάρει βίντεο με τρεις ένοπλους να στήνουν ενέδρα και να σκοτώνουν 28χρονη στο αυτοκίνητό της

 Νέα Υόρκη: Σοκάρει βίντεο με τρεις ένοπλους να στήνουν ενέδρα και να σκοτώνουν 28χρονη στο αυτοκίνητό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η ενέδρα θανάτου που έστησαν τρεις ένοπλοι το βράδυ της Τρίτης (26/12) στη Νέα Υόρκη με θύμα μια 28χρονη μητέρα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη New York Post, η ενέδρα στήθηκε στην περιοχή του Κουίνς, με την 28χρονη Clarisa Burgos – που ήταν συνοδηγός σε ένα μαύρο σεντάν Honda που οδηγούσε ένας 39χρονος- να πέφτει νεκρή από τα πυρά των τριών αγνώστων δραστών.

nea_iorki_dolofonia_a7fd0.jpg

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αιματηρό περιστατικό, κατά το οποίο η μητέρα ενός 4χρονου αγοριού πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος οδηγός τραυματίστηκε από σφαίρες στον κορμό του.

Στα πλάνα φαίνονται δύο άνδρες με σκούρα ρούχα να διασχίζουν αργά τον δρόμο και να πλησιάζουν το όχημα, καθώς ένας τρίτος περπατά ακριβώς δίπλα στο αυτοκίνητο, στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά, ένας από τους άνδρες βγάζει όπλο και πυροβολεί αρκετές φορές προς το παράθυρο του οδηγού, καθώς ένας άλλος πυροβολεί από πίσω του.

Ο τραυματίας οδηγός προσπαθεί να πατήσει το γκάζι και να τραπεί σε φυγή, την ώρα που ο ένοπλος που περπατούσε στο πεζοδρόμιο τρέχει μπροστά από το αυτοκίνητο και ρίχνει ξανά μέσα από το παρμπρίζ και το παράθυρο του οδηγού.

Στη συνέχεια, οι τρεις ένοπλοι ξεκινούν να τρέχουν, όταν το αυτοκίνητο του θύματος σταματά στη μέση του δρόμου για λίγα δευτερόλεπτα.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 39χρονος κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου ενημέρωσε τους αστυνομικούς για ό,τι είχε συμβεί.

Για την ώρα, οι τρεις ένοπλοι εκτελεστές διαφεύγουν της σύλληψης, αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της φονικής επίθεσης.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα