Δολοφονία αστυνομικού: Τα πρώτα λόγια του Νορβηγού – “Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω”

 Δολοφονία αστυνομικού: Τα πρώτα λόγια του Νορβηγού – “Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω”

«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω κανέναν, τώρα ενημερώθηκα για τον θάνατο του θύματος. Βρέθηκα σε έναν διαπληκτισμό και εγώ εκείνη τη στιγμή δεχόμουν χτυπήματα» ισχυρίζεται ο 44χρονος Νορβηγός υπήκοος, που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του φίλου του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στον ποινικολόγο – δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Θοδωρή Καραγιάννη, ότι μόλις πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε για τον θάνατο του αστυνομικού. «Όλα αυτά πρέπει να αξιολογηθούν υπό το πρίσμα ότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε κατάσταση μέθης και την γενικότερη ψυχική υγεία» τόνισε ο κ. Καραγιάννης, μιλώντας στο protothema.gr.

«Ο εντολέας μου, μετά από όλα όσα έγιναν και αφού ενημερώθηκε πως το θύμα κατέληξε, είναι σοκαρισμένος και συντετριμμένος».

Ο 44χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα. Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σχετικά Άρθρα