Καρράς: Η μεγάλη επιθυμία του που θα γίνει πραγματικότητα (vid)

 Καρράς: Η μεγάλη επιθυμία του που θα γίνει πραγματικότητα (vid)

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν η σορός του Βασίλη Καρρά σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ το κλίμα εκεί ήταν γεμάτο συγκίνηση και οδύνη εκ μέρους των χιλιάδων ανθρώπων που πήγαν να πουν το ύστατο «χαίρε» στον μεγάλο καλλιτέχνη του λαϊκού τραγουδιού. Η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά έπαιξε λίγες από τις πολλές επιτυχίες του καλλιτέχνη, όπως το «νύχτα ξελογιάστρα», το «δεν πάω πουθενά» αλλά κι ένα ποντιακό τραγούδι.

Ως φόρο τιμής στον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη, ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και καλλιτεχνικός διευθυντής, Ευάγγελος Αραμπατζής, κοντινός φίλος του εκλιπόντα, θα διευθύνει την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Μάλιστα, ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε πως τελευταία επιθυμία του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη ήταν να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία.

Η επιθυμία του αυτή θα γίνει πραγματικότητα, όπως είπε ο ίδιος, και έτσι στο μέλλον θα πάρει σάρκα και οστά το όνειρο αυτό του καλλιτέχνη και 3.000 μουσικοί θα ανέβουν επί σκηνής για μια μεγάλη συναυλία.

Σχετικά Άρθρα