Κασσελάκης: Αντίθετος με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – Βέλη κατά Γεραπετρίτη – Το σχόλιό του για τις δημοσκοπήσεις

 Κασσελάκης: Αντίθετος με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – Βέλη κατά Γεραπετρίτη – Το σχόλιό του για τις δημοσκοπήσεις

«Έχουμε χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πρέπει να τα τιμήσουμε να ισιάξει ο τόπος, να γίνουμε καλύτερη χώρα» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης με φόντο τον βράχο της Ακρόπολης στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ στο γνωστό στέκι της Αθήνας Olympias Rooftop Bar.

Με αφορμή την Οικονομία και την Ακρίβεια που σαρώνει τα νοικοκυριά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα και το βλέπω όπου πάμε, δεν είναι μόνο εδώ στις συνοικίες της Αθήνας και της Αττικής, είναι στον αγροτικό κόσμο που περιμένει την επιδότηση για να μπορέσει να αντέξει, είναι στους απόδημους που έχουμε σε όλον τον κόσμο, που μπορεί έξω να είναι λίγο καλύτερα οικονομικά, αλλά ζουν κάπου που δεν είναι η πατρίδα τους, και ανυπομονούν πότε θα υπάρξει περισσότερη αξιοκρατία και περισσότερες ευκαιρίες εδώ στην πατρίδα τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν».

Μιλώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα ο Στέφανος Κασσελάκης εξήρε τον ρόλο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα λέγοντας, με νόημα, πως είναι ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Ωστόσο, σχετικά με τις δηλώσεις του αρχιεπισκόπου για τα ομόφυλα ζευγάρια απάντησε ότι ο ίδιος δεν θα αναφερόταν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου.

Συζητώντας για τις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε έμφαση όχι στις μετρήσεις των εταιρειών αλλά στα στοιχεία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του σύμφωνα με τα οποία έχουν εγγραφεί 10.000 νέα μέλη. Ο ίδιος ανέφερε πως το κλίμα που εισπράττει από τους πολίτες είναι εντελώς διαφορετικό και ιδιαίτερα θετικό για το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας για ακόμη μια φορά πως ποτέ δεν θα προδώσει τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τη συζήτηση ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι είναι αντίθετος με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. «Από την πρώτη στιγμή έχω πει πως είμαι κατά» όπως είπε χαρακτηριστικά. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη για το κατέβασμα του έργου τέχνης με τη ροζ σημαία από το προξενείο στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα εξέφρασε και την έντονη ενόχληση του για τα ψέματα, όπως είπε, για τις υποκλίσεις του υπουργού εξωτερικών κατά την επίσκεψη Ερντογάν. Για την εικαστικό Γεωργία Λαλέ είπε ότι με το που ξέσπασε η ιστορία επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης μαζί της, σημειώνοντας ότι είναι διατεθημένος να τη βοηθήσει να φέρει την έκθεση της εδώ.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ότι όλοι οι υποψήφιοι θα είναι απαραίτητα και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε μάλιστα πως στις προθέσεις του είναι να σταθεί δίπλα στα μη αναγνωρίσιμα πρόσωπα που θα επιλεγούν από τις προκριματικές κάλπες που θα στηθούν στο κόμμα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στις ευρωεκλογές.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα