Μενίδι/11χρονος Μάριος: Οι οικογένειες των κατηγορούμενων επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους
Επεισόδια ξέσπασαν στην Ευελπίδων, έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του θανάτου του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι το 2017.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οικογένειες του καταδικασθέντα, αλλά και του δεύτερου κατηγορούμενου που αθωώθηκε, μόλις εξήλθαν της αίθουσας και αντίκρυσαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, τους επιτέθηκαν.
Ανάμεσα στις φωνές και την ένταση που επικράτησε, ακούστηκε από κάποιον η φράση πως «καλά κάναμε και το σκοτώσαμε» αναφερόμενος στον μικρό Μάριο που στα 11 του χρόνια έχασε τη ζωή του από μια «αδέσποτη» σφαίρα ενώ βρισκόταν στην γιορτή του σχολείου του.
Παράλληλα, την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του Εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι που βρίσκονταν στην αίθουσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον δικαστικό λειτουργό να αναφέρει πως δεν είναι μια απόφαση για πανηγυρισμό, αλλά μια υπόθεση που καταδεικνύει τις παθογένειες της κοινωνίας.