Εξαφάνιση 16χρονης και 19χρονου από την Αθήνα

 Εξαφάνιση 16χρονης και 19χρονου από την Αθήνα

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας 16χρονης και ενός 19χρονου, τα στοιχεία των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η 16χρονη Αναστασία, εξαφανίστηκε εχθές το πρωί από το Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν υπόνοιες πως σκόπευε να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της, σε γειτονική χώρα. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και κρατούσε σχολική τσάντα. 

Η Αναστασία όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση, έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά και έχει μαύρα μακριά, ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Πιθανολογείται να βρίσκεται μαζί με ένα κορίτσι, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης και 19χρονου από την Αθήνα

Ο 19χρονος Γρηγόρης Πανόπουλος, εξαφανίστηκε το Σάββατο από περιοχή της Αθήνας και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Την ημέρα που χάθηκε φορούσε γκρι τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ σύμφωνα με τις περιγραφές, εχει ύψος 1,80 μ., 105 κιλά βάρος, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. 

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης και 19χρονου από την Αθήνα

Και στις δύο περιπτώσεις,  οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση τους.

Σχετικά Άρθρα