Βουλευτής “Νίκης”: Ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι

 Βουλευτής “Νίκης”: Ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι

Παρέμβαση, εκτός θέματος (που ήταν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και η τροπολογία Καιρίδη), έκανε ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για… πύλες της κολάσεως. Σε μία σύντομη παρέμβασή του, ο γιατρός στο επάγγελμα βουλευτής της Νίκης έστειλε μήνυμα… ετοιμότητας στον ελληνικό λαό, προειδοποιώντας πως «ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως» και ότι «δαιμόνια ή καλικάντζαροι θα επιτεθούν στον λαό του Θεού».

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» είπε, ξεκινώντας στην εισαγωγή του.

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά, τους γονείς, και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε, ξέρετε, και “το ξύλο της χρονιάς”. Λοιπόν, οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε, μάλιστα, ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως τα «απύλωτα στόματα» είναι τα ΜΜΕ.

Παράλληλα, επιτέθηκε σε βουλευτή που καταφέρθηκε κατά του Αγίου Παΐσιου και σε πρωινή εκπομπή που αμφισβήτησε την Αγία Γραφή, καλώντας τη θρησκευτική ηγεσία, τους βουλευτές και την πολιτική ηγεσία να καταδικάσουν αυτές τις ύβρεις.

Σχετικά Άρθρα