Κουτσούμπας για Κασσελάκη: “Να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε για Νόμπελ Οικονομίας”

 Κουτσούμπας για Κασσελάκη: “Να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε για Νόμπελ Οικονομίας”

Στον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του 2024, λέγοντας χαρακτηριστικά “να τον προτείνετε για Νόμπελ οικονομίας”.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στο Kontra και μεταξύ άλλων απάντησε στο σχόλιο Κουτσούμπα “Έψαχναν πολύ καιρό να βρουν αυτό το φυντάνι;” με μία ρήση του “συντρόφου Μάο” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα είπε ο κ. Κασσελάκης: “Καταρχάς εύχομαι ο κύριος Κουτσούμπας να έχει αναρρώσει, πλήρως από την κατάσταση της υγείας που είχε πριν και όπως είπα και τότε θα ήθελα να τον συναντήσω και στη Βουλή κάποια στιγμή. Όσον αφορά στο σχόλιό του θα τού θύμιζα τις λέξεις, που τις ξέρει καλύτερα από μένα του συντρόφου Μάο, που λέει αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν”.

Η απάντηση Κουτσούμπα από το Βήμα της Βουλής:

Σήμερα κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, για τον προϋπολογισμό ο Δημήτρης Κουτσούμπας, βρήκε έδαφος και απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η φράση του “που τα βρήκατε αυτά στα φιντάνια” λέγοντας |το τελευταίο του μαργαριτάρι (σ.σ. Κασσελάκης) ήταν ότι δεν πρέπει να χωρίζονται οι Έλληνες ταξικά”.

“Τον Κασσελάκη περιμέναμε. Λες και δεν υπάρχουν εργάτες, αγρότες και από την άλλη βιομήχανοι και εφοπλιστές. Μας λέει να μην ασχολούμαστε μαζί του, να τον αφήσουμε να ανθίσει. Εμείς τους λέμε να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε για Νόμπελ οικονομίας“.

Σχετικά Άρθρα