Μαγγίρα για Πρωτοψάλτη: “Νομίζω ότι κάπου ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος”

 Μαγγίρα για Πρωτοψάλτη: “Νομίζω ότι κάπου ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος”

Τη φωτογραφία που έβγαλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο Βόλου σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού». Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου δημοτικού θεάτρου στην πόλη της Θεσσαλίας και δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο, για την οποία έλαβε αμφιλεγόμενη κριτική. «Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εγώ, όταν είδα χθες αυτή τη φωτογραφία, είπα: ωπ, τι έγινε εδώ; Γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πάρα πολύ, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίε στιγμές και μας αρέσει όλο αυτό που πρεσβεύει η ίδια γενικότερα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι λίγο ιδιαίτερη φωτογραφία, ιδιαίτερη στιγμή αν σκεφτούμε τι υποστηρίζει το ένα πρόσωπο και τι υποστηρίζει το άλλο. Από τη μία έχουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που λέει «δεν επιθυμώ να λέω τη λέξη χοντρή στο τραγούδι μου», και έναν δήμαρχο από την άλλη που προκαλεί με τις δηλώσεις του και διχάζει», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Και μετά την τελευταία της κίνηση να αφαιρέσει αυτή τη λέξη από το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλα τα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κύριο Μπέο, λες: κάτι εδώ δεν μου κολλάει», συνέχισε την τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα στο σχόλιό της.

Σχετικά Άρθρα