Αράχωβα: Πρώην πολιτευτής δίνει 10.000 ευρώ για πληροφορίες για τον βασανισμό του Όλιβερ

 Αράχωβα: Πρώην πολιτευτής δίνει 10.000 ευρώ για πληροφορίες για τον βασανισμό του Όλιβερ

Την απόφασή του να προσφέρει 10.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον βασανισμό του Όλιβερ, το χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αράχωβα, γνωστοποίησε 0 Απόστολος Καρακατσάνης που είχε κατέβει το 2019 ως υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος ΠΕΚΕΑΠΠ – Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εξειδίκευσης Ασφάλειας Πολιτικής Προστασίας, ζητά με ανάρτησή του «να μπουν οι εγκληματίες στην φυλακή» κάνοντας λόγο για προσπάθειες συγκάλυψης.

«Σταματήστε να τρώτε το σανό όπως σας το σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν. Ενδιαφέρον δε. Εμένα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000. Είναι όμως απόφασή μου, να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό», τονίζει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή του:

«Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο. Σε αρκετές χώρες μάλιστα επιτρέπεται νόμιμα η κτηνοβασία! Σε άλλες πάλι απλά τα σκοτώνουν ως στόχους, ειδικά σκύλους, γάτες. Στην Ελλάδα έχουμε άσχημα παραδείγματα, που έχει αποδεχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ. Τον γνώριζα; Όχι. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, όταν πάει κάτι να καλυφτεί για να γλυτώσει ένας η περισσότεροι δράστες. Επειδή λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτή την κτηνωδία. Και να μπουν οι εγκληματίες στη φυλακή! Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα. Αποφάσισα να βάλω κ εγώ ένα λιθαράκι, και να το ενώσω με αρκετούς ακόμη ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματα των ζώων. Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις.

Σταματήστε να τρώτε το σανό όπως σας το σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν. Ενδιαφέρον δε. Εμένα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000. Είναι όμως απόφασή μου, να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τη δραση μου στην πολιτική προστασία. Τι προσφέρω και συνεχίζω να προσφέρω. Είτε στο δάσος είτε στον κόσμο. Όσοι όσες δεν με ξέρετε πριν με πικροχολήσετε κάντε μια βόλτα στο προφίλ μου. Δείτε το έργο και εμένα και όσων συνεργάζομαι. Και μετά κάντε και μία αυτοκριτική δική σας. Λυπάμαι πραγματικά για τον σκατόκοσμο που καλούμαι να ζήσω, και θα αντιστέκομαι πάντα εντόνως και όσο χτυπάει η καρδιά μου!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε άσχημα για εμένα. Και για το τι κάνω. Κάντε έστω μια καλή πράξη και μετά βρίστε με. Εγώ έχω συνηθίσει να με κράζουν. Εσείς όμως θα έχετε κάνει μια καλή πράξη πρώτα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Λυπάμαι που σε αυτή τη σάπια κοινωνία. Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι σωστό είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Καλό σας βράδυ είτε είστε φίλοι είτε θέλετε να ονομάζεστε εχθροί μου…».

Σχετικά Άρθρα