Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο “εγκέφαλος” της σπείρας με τις φορολογικές απάτες

 Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο “εγκέφαλος” της σπείρας με τις φορολογικές απάτες

Δύο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ένα εκ των οποίων, αρχηγικό και το δεύτερο σε περιφερειακό ρόλο, εμπλέκονται στο εγκληματικό δίκτυο που έστηνε εικονικές εταιρείες για να αρπάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ, μέρος των οποίων «επένδυε» σε super cars και όπλα και «ξεδοντιάστηκε» από την Οικονομική Αστυνομία. Από την «συμμορία των 11» που έκανε τις απάτες με το ΦΠΑ και πιάστηκε από την Οικονομική Αστυνομία, τα νήματα φέρεται να κινούσε ο 51χρονος ο οποίος κινείται στη ζώνη των νοτίων προαστίων και έχει παντρευτεί γνωστό μοντέλο- εστεμμένη των καλλιστείων με διεθνείς διακρίσεις.

Το ζευγάρι, μάλιστα φέρεται ενεργό στα social media στα οποία ανεβάζει κατά καιρούς πλούσιο φωτογραφικό υλικό από ταξίδια στο εξωτερικό, επίσκεψη σε διεθνείς οίκους μόδας, βόλτες με super cars, σαμπάνιες και χλιδάτη ζωή.

Το δεύτερο πρόσωπο, κάτοικος και αυτός των νοτίων προαστίων – ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί – δηλώνει επίσημα επιχειρηματίας ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα φλας των παπαράτσι για την σχέση του με γνωστό μοντέλο το οποίο σήμερα ασχολείται με το τραγούδι.

Σχετικά Άρθρα