Ρέντη/Εξελίξεις: Βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που έριξε την φωτοβολίδα – Στο στόχαστρο οργανωμένοι της Δυτικής Αττικής – Ο ρόλος του μάνατζερ τράπερ

 Ρέντη/Εξελίξεις: Βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που έριξε την φωτοβολίδα – Στο στόχαστρο οργανωμένοι της Δυτικής Αττικής – Ο ρόλος του μάνατζερ τράπερ

Το τελευταίο στοιχείο που έλειπε από τους αστυνομικούς για να «δέσουν» τις κατηγορίες κατά του 18χρονου που ομολόγησε πως χτύπησε αστυνομικό με φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έφτασε στα χέρια των Αρχών. Όπως ανέφερε το MEGA, τα αποτελέσματα από τα τεστ για πυρίτιδα από τα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικά, δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Το σκέλος ήταν περισσότερο τυπικό ωστόσο αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως σήμερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και ο αδερφός του 18χρονου, ένας 16χρονος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις και πάρθηκε και από τα χέρια του δείγμα για τον εντοπισμό πυρίτιδας.

Στο στόχαστρο των ερευνών οργανωμένοι της Δυτικής Αττικής – Ο ρόλος του μάνατζερ τράπερ

Οι περισσότεροι πιθανοί ως εμπλεκόμενοι με την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος αστυνομικών στο Ρέντη, που οδήγησε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού, φέρονται να προέρχονται από την Δυτική Αττική.

  • Δεν θεωρούν άλλωστε τυχαίο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ότι και ο προσαχθείς μάνατζερ που ισχυρίζεται ότι απλά πήγε τα πανό στο γήπεδο και αποχώρησε, προέρχεται από αυτή την περιοχή ενώ συμμετείχε στο παρελθόν και στο μαχαίρωμα μίας οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού στο Ίλιον.

Ρέντη: Κοντά στον “καθοδηγητή” οι Αρχές – Νέα στοιχεία

Ακόμα δεν φαίνεται να έχει προσωποποιηθεί απόλυτα ποιος είναι αυτός που προμήθευσε με την φωτοβολίδα τον 18χρονο, όμως φαίνεται να έχει κλείσει κλοιός γύρω από τα αυτά τα άτομα με αυτή την προέλευση και να θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο πως αρκετοί εξ αυτών συμμετείχαν στο επεισόδιο και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ανάμεσα τους βρίσκονται και όσοι πρωτοστάτησαν και καθοδήγησαν και τους υπόλοιπους.

Αυτό όμως που θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις είναι τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και η ανάλυση των τηλεφωνικών συνομιλιών που αναμένονται με αγωνία.

Σχετικά Άρθρα