Αστυνομικός: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του – Τι λένε οι γιατροί- Κακλαμάνης: Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά του

 Αστυνομικός: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του – Τι λένε οι γιατροί- Κακλαμάνης: Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι γιατροί, που παλεύουν από την πρώτη στιγμή να τον κρατήσουν στη ζωή, ακρωτηρίασαν το πόδι του, που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολία που κατηγορείται ότι πέταξε ο 18χρονος.

Μιλώντας στο One ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον αστυνομικό, είπε πως ως γιατρός, όσο σκληρό κ αν ακούγεται, καλύτερα να τον πάρει κοντά του ο Θεός. «Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Γα την ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα μίλησε την Τετάρτη (13/12) ο Μιχάλης Γιαννάκος. «Μακάρι αν ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση» είπε μιλώντας στο Mega ο Μιχάλης Γιαννάκος. «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας» σημείωσε κλείνοντας.

Ο 31χρονος υπαρχιφύλακας παραμένει διασωληνωμένος και οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του.

Σχετικά Άρθρα