Επεισόδια Ρέντη: “Σκιαγραφούν” την ταυτότητα του καθοδηγητή

 Επεισόδια Ρέντη: “Σκιαγραφούν” την ταυτότητα του καθοδηγητή

Καταθέσεις, μαρτυρίες, και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την επίθεση στους αστυνομικούς στου Ρέντη και, όπως φαίνεται, είναι κοντά. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αρχίζουν να σκιαγραφούν την ταυτότητα του περιβόητου «καθοδηγητή».

Ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση «άκουσε από έναν φίλο του μέσα στο γήπεδο ότι θα γίνουν επεισόδια» και έτρεξε να φύγει ενώ ο 18χρονος ακολούθησε έναν άγνωστο που είπε «πάμε έξω», τον είδε μόνο με κουκούλα, εκείνος από τα 150 άτομα επέλεξε να δώσει ναυτική φωτοβολίδα στον 18χρονο, ενώ δεν τον γνωρίζει, του είπε πως να τη χρησιμοποιεί και ο 18χρονος την έριξε.

  • Αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάποιοι ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο άνδρας με την κουκούλα και δε μιλούν φοβούμενοι του τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που δώσουν το όνομα του.

Ο εντολέας μπορεί να βγήκε με κουκούλα από το γήπεδο όμως σίγουρα δεν τη φορούσε όλη την ώρα, επίσης σίγουρα από την αγέλη των 150 ατόμων υπάρχουν και εκείνοι που ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω.

  • Πριν λίγες ώρες έφθασε στην ασφάλειας ένα παρατσούκλι ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία και πληροφορίες που αξιολογούν τόσο οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών όσο και οι άνδρες της αντιμετώπισης αθλητικής βίας.

Αυτός που έδωσε την εντολή εκτιμάται πως είναι οργανωμένος οπαδός έμπειρος και γνώριμος των αρχών.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού

Την ίδια ώρα, την δικιά του μάχη για τη ζωή συνεχίζει να δίνει στο Κρατικό Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα.

Οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το πόδι λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και συνεχίζει:

«Παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Σχετικά Άρθρα