Νέα στοιχεία για τον δράστη που τραυμάτισε τον αστυνομικό

 Νέα στοιχεία για τον δράστη που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Νέες πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης κατά του αστυνομικού από μαρτυρίες προσώπων που έχουν ήδη εξετασθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και γνώριζαν τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης ενέργειας έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκτός των 100 περίπου ατόμων που εξήλθαν από το γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού βάσει προηγούμενου σχεδιασμού των χούλιγκαν, υπήρχαν κι άλλοι περίπου 7-8 που ήταν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη».

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα παρατηρούσαν τις κινήσεις των ΜΑΤ κι είχαν φροντίσει ώστε να διαθέτουν όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μολότοφ κι άλλα υλικά, τα οποία δεν είχαν εισαχθεί πιθανόν στο γήπεδο με τον φόβο των ελέγχων των αστυνομικών.

Κι αυτό προκειμένου, με την βοήθεια των εξερχομένων από το γήπεδο να προχωρήσουν σε ένα ισχυρό πλήγμα κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ, σύμφωνα τουλάχιστον με την συγκεκριμένη εκτίμηση των αστυνομικών.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, υπήρχαν 7-8 άτομα εκτός γηπέδου που είχαν τα απαραίτητα πολεμοφόδια Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν εισήλθαν στο γήπεδο μετά την επίθεση κι έσπευσαν να εξαφανισθούν.

Με την ΕΛ.ΑΣ. να διαθέτει πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης -φαίνεται να έχει καταγραφεί η συμμετοχή του και σε άλλα επεισόδια- που συγκαταλέγεται στα προαναφερόμενα εκτός γηπέδου άτομα που δεν φαίνεται να είναι ανάμεσα στους μέχρι τώρα ελεγχθέντες.

  • Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ οι Αρχές έχουν υλικό στην κατοχή τους όπου φαίνονται ξεκάθαρα δυο άτομα τα οποία οργανώνουν την καταδρομική!

Τα δυο αυτά άτομα δεν ήταν εντός του «Μελίνα Μερκούρη», όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο περίμεναν έξω (προφανώς σε συνεννόηση με όσους ήταν εντός) και μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα βίντεο από τα κινητά αλλά και από τα social media, τα οποία μπορεί να προσφέρουν στους αστυνομικούς νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον άνθρωπο που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό.

Σχετικά Άρθρα