Ποιος είναι ο 31χρονος αστυνομικός που δίνει μάχη για τη ζωή του

 Ποιος είναι ο 31χρονος αστυνομικός που δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο 31χρονος χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά την επίθεση των χούλιγκαν. Ο άνδρας των ΜΑΤ που δίνει μέχρι αυτή την ώρα μάχη για τη ζωή του, είναι παντρεμένος. Συνάδελφός του που βρέθηκε κοντά του, τη στιγμή του τραυματισμού του, ανέφερε στο MEGA:

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από τα θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με ΚΑΡΠΑ όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, εώς ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».

Στο φως έρχεται η φωτογραφία του 31χρονου αστυνομικού που χαροπαλεύει μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι για τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο, όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σημειώνεται πως στο χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αναφερόταν ότι περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία ανάνηψης, αφού, όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, δεν είχε τις αισθήσεις του. Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση για να αφαιρεθεί από το πόδι του μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Σχετικά Άρθρα