Όλιβερ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κτηνωδίας με το χάσκι – Κλιμάκιο της Ασφάλειας στην Αράχωβα

 Όλιβερ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κτηνωδίας με το χάσκι – Κλιμάκιο της Ασφάλειας στην Αράχωβα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης και της θανάτωσης του 8χρονου χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην Αράχωβα. Στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολείται με ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, έχει ζητηθεί από την Αστυνομία, να βρεθεί το σημείο ταφής του σκύλου, ώστε να υπάρξει μεταφορά του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να γίνει ενδελεχής εξέτασή του και να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση στο τι έχει συμβεί στο ζώο.

Το χρονικό της κτηνωδίας

Το βράδυ της Κυριακής (3/12) ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του καλοκάγαθου χάσκι όπως λένε στην περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την προστατευμένη αυλή.

Ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να γυρίσει, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα, αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έτσι βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Το βράδυ της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε πως το χάσκι εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.