Ταξί: Μαζική αυτοκινητοπορεία στην Αθήνα για απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου

 Ταξί: Μαζική αυτοκινητοπορεία στην Αθήνα για απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου

Με ιδιαίτερα μαζική αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ταξί της Αττικής διαμαρτύρονται ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης.

Ξεκίνησε από την συμβολή της Σπ. Πάτση με την Λ. Καβάλας όπου αρχικά συγκεντρώθηκαν, μετά από κάλεσμα του ΣΑΤΑ και των Επιτροπών Αγώνα Ταξί, ενώ με παρατεταμένα κορναρίσματα πέρασε έξω από την Βουλή όπου γίνεται η συζήτηση επί του φορολογικού νομοσχεδίου.

Η αυτοκινητοπορεία κινείται προς το υπουργείο Μεταφορών για συγκέντρωση των αυτοκινητιστών ταξί με τα οχήματά τους. Ενδεικτικό της μαζικότητας ήταν το ότι όταν η κεφαλή της αυτοκινητοπορείας ήταν στο ύψος του Χίλτον, το τέλος της ήταν περίπου στην Ομόνοια.

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας των επαγγελματιών οδηγών ταξί της Αττικής (Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Δεκέμβρη). Σύμφωνα με το Συνδικάτο η απεργία και οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη, ημέρα ψήφισης στην Βουλή του φορολογικού νομοσχεδίου – έκτρωμα.\

Σχετικά Άρθρα