Τέλος η πολιτική για τον Μπογδάνο – Επιστρέφει στην δημοσιογραφία

 Τέλος η πολιτική για τον Μπογδάνο – Επιστρέφει στην δημοσιογραφία

Το πολιτικό του γραφείο έκλεισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media. Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δημοσιογραφία. «Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει αποφασίσει να επιστρέψει και πάλι στη δημοσιογραφία και μάλιστα ως εργαζόμενος στο ευρωπαϊκό συντηρητικό σάιτ «Brussels Signal», αρθρογραφώντας στα αγγλικά.

Παράλληλα «τρέχει» και πάλι την ιστοσελίδα meaculpa.gr ενώ ξεκίνησε, μαζί με τη σύζυγό του, επιχείρηση στον χώρο του γυναικείου ενδύματος. Παράλληλα από τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο, το κόμμα του «ΠΑΤΡΙΔΑ» δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπογδάνου:

«Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες.

Και μην ξεχνιόμαστε. Η ζωή κάνει κύκλους. Ο αγαπημένος T.S. Eliot το έχει θέσει στη βάση του: “What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from.” Ο δε Arnold το έχει πει επιγραμματικότερα: “I’ll be back.” Ευγνώμων».

Σχετικά Άρθρα