Μπογδάνος-Λατινοπούλου-Εμφιετζόγλου: Άλλαξαν όνομα στα κόμματα και κατεβαίνουν στις εκλογές

 Μπογδάνος-Λατινοπούλου-Εμφιετζόγλου: Άλλαξαν όνομα στα κόμματα και κατεβαίνουν στις εκλογές

Δεν έδωσαν το «παρών» στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως τώρα δρομολογούν αλλαγές προκειμένου να λάβουν μέρος στις νέες εθνικές κάλπες. Ο λόγος για το κόμμα των Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου, όσο και αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τα οποία είχαν «κοπεί» από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου. 

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο, ως “Πατριωτική Δύναμη” θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο MEGA, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για είσοδο του κόμματος στο Κοινοβούλιο: «Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου και εφόσον αυτό το καταφέρουμε, είμαι βέβαιος ότι τα ποσοστά μας θα μας βάλουν στη Βουλή», δήλωσε. 

Ανάλογη κίνηση και από την Αφροδίτη Λατινοπούλου που δήλωσε ότι το νέο όνομα του κόμματός της είναι «Φωνή Λογικής». Όπως είπε, «κατεβαίνουμε κανονικότατα και μάλιστα πιο δυνατοί από ποτέ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου (με την ονομασία «Πατριωτική Ένωση») κόπηκε εξαιτίας συμβόλου και ονόματος. Πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, που υποστήριζε ότι οι Μπογδάνος – Εμφιετζόγλου έκλεψαν το όνομα.

Ανάλογη τύχη είχε και το κόμμα με την ονομασία: «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου». Πριν από το «μπλόκο» στο κόμμα της κ. Λατινοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε ενημερώσει ότι κατέθεσε σχετικό αίτημα (για να κοπεί το κόμμα της Αφρ. Λατινοπούλου).

Σχετικά Άρθρα