Ο Καρβαλιάλ νέος προπονητής του Ολυμπιακού – Τέλος ο Μαρτίνεθ – Ανακοινώθηκε και ο Πέδρο Άλβες

 Ο Καρβαλιάλ νέος προπονητής του Ολυμπιακού – Τέλος ο Μαρτίνεθ – Ανακοινώθηκε και ο Πέδρο Άλβες

Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε η απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο της ομάδας και η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή, Πέδρο Άλβες, αλλά και του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου αθλητικού διευθυντή Πέδρο Άλβες, έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον 58χρονο Πορτογάλο προπονητή ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης.Στη συνέχεια δούλεψε σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Μπασάκσεχιρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι και Μπράγκα.

Τελευταία ομάδα που κάθησε στον πάγκο της ήταν η ισπανική Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον προηγούμενο Νοέμβριο και έμεινε εκεί μέχρι τον περασμένο Ιούνιο.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πέδρο Άλβες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον νέο αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Sports Director. Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1983 και αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ στη Μπράγκα στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Από το 2018 έως και τον περασμένο Ιούλιο εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ».

Σχετικά Άρθρα