Στάνκογλου: Ανάρτηση μετά τις φήμες περί σχέσης του με παρουσιάστρια – “Οι έρωτες μου…” (εικόνα)

 Στάνκογλου: Ανάρτηση μετά τις φήμες περί σχέσης του με παρουσιάστρια – “Οι έρωτες μου…” (εικόνα)

Με μια ανάρτηση όλο νόημα απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με παρουσιάστρια. Ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και τα παιδιά του να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με την υποσημείωση: «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γίνει γνωστό προ ολίγων μηνών, ο Γιάννης Στάνκογλου και η επί χρόνια σύντροφός του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός, ο χωρισμός τους τότε μετρούσε ήδη 3,5 χρόνια, με τις πληροφορίες, τώρα, να αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Σήμερα, από τον «αέρα» του «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφεραν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

«Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz»

Την ευχάριστη είδηση για τον ηθοποιό ανακοίνωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας ότι «σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν θα τα πούμε τα ονόματα, αλλά νομίζω ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα. Άλλωστε, έχει χωρίσει πάρα πολύ καιρό. Το εξομολογήθηκε και το αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες, αλλά νομίζω είναι ένας χωρισμός που μετράει 2-3 χρόνια που έχει συμβεί και δεν έχει πει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση», πρόσθεσε.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας, και είναι και κούκλα», ανέφερε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του ηθοποιού, αλλά και ο σχετικός διάλογος της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου στον «αέρα», προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε ότι, αν και δεν είπαν ονόματα, ουσιαστικά «το είπαν όλο».

Το ξεκαθάρισμα της Φαίης Σκορδά και τα πειράγματα των συνεργατών της

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά και οι άλλοι μου αρέσει που είπαν ότι δεν το είπαν. Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι, και ενώ δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση, την ξέρουμε όλοι, εδώ και καιρό, και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από την εκπομπή «Happy Day».

Αντίστοιχος σχολιασμός έγινε και στον αέρα της εκπομπής «Fay’s time», με την παρουσιάστρια να σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι η ίδια η νέα σύντροφος του ηθοποιού.

«Εγώ πάντως δεν είμαι, παιδιά! Εγώ δεν είμαι!» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, με τους συνεργάτες της να την πειράζουν γελώντας.

Σχετικά Άρθρα