Τζολί: Πληθαίνουν οι φήμες για σχέση με διάσημο ράπερ – Ποιος είναι (εικόνες)

 Τζολί: Πληθαίνουν οι φήμες για σχέση με διάσημο ράπερ – Ποιος είναι (εικόνες)

Τροφή στις φήμες που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να έχει σχέση με τον βρετανό ράπερ Akala, χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, δίνουν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το ιταλικό περιοδικό Oggi και σε αυτές εμφανίζεται η ηθοποιός να απολαμβάνει ένα δείπνο στο Μιλάνο με τον James Kingslee McLean Daley, όπως είναι το πραγματικό όνομα του ράπερ, με την υπόλοιπη ομάδα από την ταινία María.

Τον περασμένο Μάιο, η ηθοποιός και ο ράπερ ταξίδεψαν στην Τζαμάικα για να παρευρεθούν στο Calabash Literary Festival, ενώ το 2021 πήγαν μαζί στη συναυλία του καλλιτέχνη Mustafa Ahmed, γνωστού ως Mustafa the Poet.

Πολλά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει αναπτυχθεί κάτι περισσότερο από φιλία μεταξύ τους.

Ποιος είναι ο Akala

Γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1983 στο Λονδίνο και σήμερα είναι γνωστός για τους προκλητικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους στίχους του. Είναι 40 ετών και εκτός από τραγουδιστής είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής και ποιητής.  Συχνά, με τη μουσική του θίγει θέματα όπως η φυλή, η τάξη και η ανισότητα.

Εκτός από την καριέρα στο τραγούδι, ο Akala έχει αναγνωριστεί επίσης για το έργο του ως συγγραφέας και ομιλητής. Έχει γράψει βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Natives: Race and Class in the Ruins of Empire», το οποίο διερευνά ζητήματα φυλής και ταυτότητας στο πλαίσιο της βρετανικής ιστορίας.

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Τζολί, πυροδοτήθηκαν μετά τις κοινές τους παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ιταλικό περιοδικό Oggi. Το υποτιθέμενο ζευγάρι, εθεάθη στο Μιλάνο, να απολαμβάνει ένα δείπνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που εργάζεται στην πόλη, για τα γυρίσματα της ταινίας «María». 

Σχετικά Άρθρα