Fly over: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων από 4/12

 Fly over: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων από 4/12

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης λόγω fly over. Από δύο λωρίδες θα διεξάγεται κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς δυτικά, από το ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων έως τον Κόμβο Νέαπολης σύμφωνα με τον νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασίών για το fly over ισχύουν από την Δευτέρα 4/12 στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την τροχαία, από το πρωί της Δευτέρας θα εφαρμοστούν σταδιακά οι ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Η τροχαία πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχετικά Άρθρα