Σιμόπουλος: “Η ακρίβεια αφορά μικρό κομμάτι της κοινωνίας” – Αντίδραση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (vid)

 Σιμόπουλος: “Η ακρίβεια αφορά μικρό κομμάτι της κοινωνίας” – Αντίδραση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (vid)

Την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Νικητιάδη, προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά την εμφάνισή του στο “Blue Sky” ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας”.

Ενώ, στην προσπάθεια να ενισχύσει το αφήγημά του, υποστήριξε πως “υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που περνάνε καλά, διασκεδάζουν”, ενώ οι νέοι και οι νέες “είναι έξω”.

Δείτε την επίμαχη δήλωση μετά το 12ο λεπτό:

Στις παραπάνω δηλώσεις του “γαλάζιου” βουλευτή απάντησε ο κ. Νικητιάδης, κάνοντας λόγο για “ακόμη ένα δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας”.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιώργου Νικητιάδη:

Ως άλλη “Μαρία Αντουανέτα”, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, αποκομμένος εντελώς από την πραγματικότητα, ανακάλυψε ξαφνικά ότι η ακρίβεια αφορά πολύ μικρό μέρος της κοινωνία μας.

Ένα ακόμη δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Αντουανέτα, καλούσε τον γαλλικό λαό να φάει παντεσπάνι αφού δεν είχε να φάει ψωμί. Δυστυχώς, την ίδια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να έχει και ο κ. Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποια είναι η θέση τους για την ακρίβεια. Είναι τελικά υπαρκτό πρόβλημα ή αφορά ελάχιστους όπως δηλώνουν οι βουλευτές της;

Τα ελληνικά νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κορυφαίο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

Σχετικά Άρθρα