Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα επιστρέψει στις μάχες μετά την επιστροφή των ομήρων

 Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα επιστρέψει στις μάχες μετά την επιστροφή των ομήρων

Νέο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσω της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter) o Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και εκκρεμεί η απελευθέρωση της έκτης ομάδας ομήρων.

«Από την αρχή του πολέμου, έθεσα τρεις στόχους: Την εξάλειψη της Χαμάς, την επιστροφή όλων των ομήρων μας και τη διασφάλιση ότι η Γάζα δεν θα ξαναγίνει ποτέ απειλή για το κράτος του Ισραήλ. Αυτοί οι τρεις στόχοι εξακολουθούν να ισχύουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα – την επιστροφή δεκάδων ομήρων μας. Πριν από μια εβδομάδα αυτό φαινόταν φανταστικό, αλλά το πετύχαμε.

Αλλά τις τελευταίες ημέρες άκουσα μια ερώτηση: Μετά την ολοκλήρωση αυτού του σταδίου της επιστροφής των ομήρων μας, το Ισραήλ θα επιστρέψει στις μάχες; Η απάντησή μου είναι ένα ξεκάθαρο ναι.

Δεν υπάρχει κατάσταση στην οποία να μην επιστρέψουμε στις μάχες μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η πολιτική μου. Ολόκληρο το πολεμικό συμβούλιο είναι πίσω από αυτό. Ολόκληρη η κυβέρνηση είναι πίσω από αυτό. Οι στρατιώτες την υποστηρίζουν. Ο λαός είναι πίσω από αυτό – αυτό ακριβώς θα κάνουμε», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα