Φρίκη στην Κω: Πατριός ασελγούσε επί 2 χρόνια σε 16χρονη

 Φρίκη στην Κω: Πατριός ασελγούσε επί 2 χρόνια σε 16χρονη

Μόνο φρίκη προκαλεί η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας και έρχεται από το νησί της Κω, όπου μία ανήλικη κοπέλα άρχισε να βιώνει το απόλυτο μαρτύριο από τον πατριό της από όταν ήταν 14 ετών.

Σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου μεγάλου νησιού της Δωδεκανήσου φιλοξενείται προσωρινά, κατόπιν προφορικής εντολής της αρμόδιας Εισαγγελέως, η 16χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι επί δύο χρόνια βίωνε τη φρίκη μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στα χέρια του πατριού της.

Η ανήλικη ήταν 14 ετών όταν άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τον 47χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis, κάποια στιγμή βρήκε το κουράγιο και μίλησε στην 34χρονη μητέρα της, με καταγωγή από τη Ρουμανία, ωστόσο εκείνη δεν προέβη σε καταγγελία στις Αρχές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη κατάφερε να εμφανιστεί το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου 2023 στις αστυνομικές Αρχές του νησιού και να «σπάσει» τη σιωπή της. Όπως περιέγραψε, παρουσία ειδικού πραγματογνώμονα (ψυχολόγου), ο πατριός της -με τον οποίο ζουν στο ίδιο σπίτι- ασελγεί σε βάρος της τα τελευταία δύο χρόνια και της απευθύνει προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Το φρικτό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ζούσε για δύο χρόνια στο ίδιο σπίτι με το άτυχο κορίτσι. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ανήλικη, εκτός από τις σε βάρος της ασελγείς πράξεις, περιέγραψε και ένα άγριο περιστατικό βίας που είχε γίνει το 2021, όταν ο 47χρονος την ξυλοκόπησε. Και εκείνο το περιστατικό είχε μείνει στο «σκοτάδι», παρότι της είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Μετά την κατάθεση της 16χρονης οι Αρχές της Δωδεκανήσου κινήθηκαν άμεσα. Συγκεκριμένα η Ανακρίτρια του νησιού εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 47χρονος, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση μέχρι να απολογηθεί.

Σχετικά Άρθρα