Κόκκαλης για αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου: “Σχεδιασμένη από την πρώτη στιγμή της εκλογής Κασσελάκη”

 Κόκκαλης για αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου: “Σχεδιασμένη από την πρώτη στιγμή της εκλογής Κασσελάκη”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» το πρωί της Πέμπτης (23/11) και σχολίασε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου από το κόμμα, αναφέροντας ότι ήταν σχεδιασμένη από την πρώτη στιγμή της εκλογής Κασσελάκη, προσθέτοντας ότι μετά την εξέλιξη αυτή «τώρα θα φανεί το μπόι όλων, και του προέδρου και των βουλευτών και της ΚΟ και όσων αποχώρησαν».

«Η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν ότι αρνήθηκαν τις θέσεις ευθύνης. Όταν στελέχη πρώτης γραμμής όπως η κυρία Αχτσιόγλου αρνούνται να αναλάβουν θέση ευθύνης σημαίνει ότι από τότε δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα των δημοκρατικών εκλογών» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Κόκκαλης.

«Από τη στιγμή που αρνήθηγκαν φαίνεται ότι δεν θέλουν να βάλουν πλάτη στον νέο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν σχεδιασμένο» επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «εάν έβγαινε η κυρία Αχτσιόγλου δεν θα έφευγα όπως και πολλοί άλλοι, γιατί δεν συμβαίνει το αντίστροφο;».

Ερωτηθείς για την αποκήρυξη Κατρούγκαλου-Τσακαλώτου από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Βασίλης Κόκκαλης είπε ότι «η διακυβέρνηση Τσίπρα έκανε άθλους αλλά και είχε λάθη, είναι κακό να αναγνωρίζουμε τα λάθη; Ο κ. Κασσελάκης καθόλου δεν υπονομεύει τον κ. Τσίπρα. Είναι αλήθεια ή όχι ότι μας στοιχίσαν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου πριν τις εκλογές;».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέλλον, στο συνέδριο θα εκπονηθούν οι προγραμματικές θέσεις, γι’ αυτό λέμε ότι ορισμένοι βιάστηκαν. Όποιος εκλέγετται η κοινή λογική λέει ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές όπως όλοι μας» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα