Πολάκης σε Πλεύρη: “Πετάχτηκες σαν το κοκοράκι – Σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο”

 Πολάκης σε Πλεύρη: “Πετάχτηκες σαν το κοκοράκι – Σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο”

Με ανάρτησή του στο facebook επέλεξε να απαντήσει στον Θάνο Πλεύρη «που έσπευσε να βγει στα κανάλια και να πει ότι «δεν επικοινώνησα μαζί του ποτέ» και πως «λέει ανοησίες», ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο». Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, για προηγούμενη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, σχετικά με τα φάρμακα της Σίας Αναγνωστοπούλου.

«Σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο! Και να σε έπαιρνα και να σου εξηγούσα θα καταλάβαινες; Με τι γνώσεις; Απλά σε έκραξα και εσένα και την (Μίνα) Γκάγκα και την επιτροπή και σε λίγη ώρα αλλάξατε την απόφαση και χορηγήσατε τα αντιικά φάρμακα τόσο στο σύζυγο της Σίας Αναγνωστοπούλου που τον είχατε απορρίψει και στην ίδια που δυο μέρες δεν απαντούσατε» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, απαντώντας στον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «ψεύτη και συκοφάντη», λέγοντας στη συνέντευξή του ότι δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως φέρεται να είχε πει ο τελευταίος.

«Μετά από αυτήν την υπόθεση τρέξατε λαχανιασμένοι να αλλάξετε τις ενδείξεις χορήγησης των αντιικών φαρμάκων, όπως ακριβώς σας πει να κάνετε τρεις μέρες πριν με άλλη μου ανάρτηση που σας κατήγγειλα πως με αυτές τις ενδείξεις που εντελώς αντιεπιστημονικά βάλατε θα έμεναν οι μισοί και παραπάνω ασθενείς που τα είχαν ανάγκη χωρίς πρόσβαση σε αυτά» συμπληρώνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας τις σχετικές αναρτήσεις και το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη.

Σχετικά Άρθρα