Κασσελάκης: “Πώς με βρήκατε ρε παιδιά;”

 Κασσελάκης: “Πώς με βρήκατε ρε παιδιά;”

Μπορεί η Κυριακή να ήταν άλλη μια πολύ κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι συνεδρίαζε σε πανελλαδικό επίπεδο η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στο κόμμα, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον Στέφανο Κασσελάκη από το να επισκεφθεί την Ακρόπολη.

Στον ίδιο χώρο, όμως, βρισκόταν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για την αυξημένη παρουσία τουριστών στην πρωτεύουσα μολονότι βρισκόμαστε στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Όπως ήταν φυσικό ο δημοσιογράφος όταν αντιλήφθηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον πλησίασε προκειμένου να πάρει κάποια δήλωση δεδομένου οτι ο Στέφανος Κασσελάκης αρέσκεται στις συνεντεύξεις του δρόμου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, δεν έδειξε αυτή τη φορά την ίδια προθυμία να μιλήσει στο μικρόφωνο και την κάμερα. «Πώς με βρήκατε ρε παιδιά;» ρώτησε αρχικά τον δημοσιογράφο που του εξήγησε ότι κάνει τουριστικό ρεπορτάζ για τον ΣΚΑΪ.

Όταν, όμως, ακολούθησε η ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στην Ακρόπολη, αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «για να πάω επάνω» αλλά στην επόμενη ερώτηση για το πώς πήρε τώρα αυτή την απόφαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη συζήτηση με τη φράση «ευχαριστώ πολύ» και με ένα νεύμα με το χέρι στο στήθος.

Σχετικά Άρθρα