17 Νοεμβρίου: Κλειστοί σταθμοί μετρό – Αλλαγές σε δρομολόγια

 17 Νοεμβρίου: Κλειστοί σταθμοί μετρό – Αλλαγές σε δρομολόγια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μεταβολές δρομολογίων στα ΜΜΜ θα υπάρξουν αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου για το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού θα υπάρξουν ορισμένες προσωρινές τροποποιήσεις διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 15/11/2023 έως το Σάββατο 18/11/2023 και ώρα 06:00.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι την Παρασκευή 17/11/2023 έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής , Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Επίσης όσον αφορά τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Σχετικά Άρθρα