Ποιος είναι ο “Αρχηγός” που κακοποιεί ΑμεΑ και φέρεται χυδαία σε γυναίκες σε ζωντανές μεταδόσεις – Καταγγελίες σοκ (vid)

 Ποιος είναι ο “Αρχηγός” που κακοποιεί ΑμεΑ και φέρεται χυδαία σε γυναίκες σε ζωντανές μεταδόσεις – Καταγγελίες σοκ (vid)

Σοκ έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση Youtuber αναφορικά με την κακοποίηση ΑμεΑ, τους οποίους βάζουν να πρωταγωνιστούν στα video τους, αποκομίζοντας υπέρογκα ποσά. Η αρχή έγινε με την σύλληψη ενός 42χρονου από το Κερατσίνι, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης δυο ΑμεΑ, τα οποία είχε σαν πρωταγωνιστές στα video του, βάζοντας να χτυπούν ο ένας τον άλλο χρεώνοντας μάλιστα τους χρήστες που ήθελαν να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται πως είναι απλά η αρχή στον μίτο που ξετυλίγεται με τη φρίκη που βιώνουν άτομα με νοητική υστέρηση στα χέρια επιτήδειων.

Οι Αρχές ήδη έχουν στο στόχαστρο τους πολύ γνωστό Youtuber, ο οποίος μάλιστα σχολίασε και στο κανάλι του τα όσα διαδραματίζονται!

Ποιος είναι ο «Αρχηγός»

Τον αποκαλούν ως «Αρχηγό». Ακόλουθοι του μικρά παιδιά και άτομα με νοητική υστέρηση τα οποία υποβάλλει σε φριχτά βασανιστήρια on line, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη από τους συνδρομητές του καναλιού.

Το συγκριμένο άτομο αναφέρει μάλιστα τους followers του ως «Army», δηλαδή «στρατό» ενώ στο παρελθόν μητέρα παιδιού είχε κάνει αναφορά για ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Μάλιστα, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στα video του «Αρχηγού» έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

«Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους», ανέφερε σε πρόσφατο video του σχετικά με τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται ενώ πόσταρε και βίντεο στο οποίο… καμαρώνει που τον παίρνουν τηλέφωνο τα κανάλια!

Φυσικά αδιάψευστος μάρτυρας της φρίκης των όσων διαδραματίζονται στο διαμέρισμά του είναι τα video που κυκλοφορούν σωρηδόν στο διαδίκτυο.

Είναι δε σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται και σε κοπέλες που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, είτε βρίζοντάς τες, είτε βάζοντας άλλα άτομα να «απλώσουν» χέρι πάνω τους.

Οι μαρτυρίες-σοκ της δράσης του

«Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό”. Να ξέρετε όμως ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό” υπάρχουν άλλα 20 άτομα. Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά η αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την αστυνομία γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου σπάσανε το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία», ανέφερε μητέρα παιδιού στο MEGA.

Στην συνέχεια η μάρτυρας ανέφερε ότι όλη η ομάδα αυτών των youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική τους δράση του στο TikTok αυτή την περίοδο.

Ανεβάζουν υλικό και σε πλατφόρμα πορνογραφίας με πρωταγωνιστές ΑμεΑ

Οι Αρχές ωστόσο έχουν εντοπίσει και υλικό σε άλλη πλατφόρμα πέραν του Youtube.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο συγκεκριμένος Youtuber ποστάρει υλικό και σε πλατφόρμα πορνογραφικού υλικού και μάλιστα χρεώνει και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το θέαμα!

Πρωταγωνιστές, συνήθως, είναι τρία άτομα εκ των οποίων μια κοπέλα και δυο νεαροί, όλοι τους με νοητική υστέρηση.

Τις… παραγγελιές για το αποτρόπαιο θέαμα δίνουν οι ίδιοι οι χρήστες και μάλιστα ανάλογα με τις αρρωστημένες ορέξεις τους, έρχεται και το τελικό αντίτιμο το οποίο καλούνται να καταθέσουν.

Σχετικά Άρθρα