Πέθανε η μεγαλύτερη αδερφή του Ντόναλντ Τραμπ, Μεριάν

 Πέθανε η μεγαλύτερη αδερφή του Ντόναλντ Τραμπ, Μεριάν

Η Μεριάν Τραμπ Μπάρι, πρώην ομοσπονδιακή δικαστής και μεγαλύτερη αδελφή του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 86 ετών. Οι New York Times ανέφεραν ότι πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, αλλά τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά.

ΗτΉταναν η μεγαλύτερη κόρη του Φρεντ και της Μαίρη Αν Μακλάουντ Τραμπ. Το 1974 έγινε βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ και το 1983 διορίστηκε από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν στο περιφερειακό δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ. Το 1999 διορίστηκε σε ομοσπονδιακό εφετείο από τον Μπιλ Κλίντον.

Συνταξιοδοτήθηκε το 2019, γεγονός που συνέπεσε με έρευνα εναντίον της, αναφέρει ο Guardian. Την προηγούμενη χρονιά έρευνα των New York Times είχε δείξει ότι η Μπάρι φέρεται να επωφελήθηκε οικονομικά και ότι ήταν σε θέση να επηρεάζει τις ενέργειες της οικογένειάς της εκείνη την περίοδο.

Η Μπάρι ήταν παντρεμένη με τον Τζον Μπάρι, δικηγόρο, που πλέον έχει πεθάνει.

Οι σχέσεις της τον μικρότερο αδελφό της και πρώην πρόεδρο δεν ήταν καλές.

Ηχογραφήσεις που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Μέρι Τραμπ, ανιψιά της Μπάρι και του Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψαν ότι η Μπάρι ήταν αρκετά επικριτική για τις πράξεις του αδελφού της, το οποίον αποκαλούσε «κλόουν» κατά τις εκλογές του 2016.

Σχετικά Άρθρα