Ξέσπασμα Πογιέτ κατά ΕΠΟ: Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες – Τι απαντά η Ομοσπονδία

 Ξέσπασμα Πογιέτ κατά ΕΠΟ: Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες – Τι απαντά η Ομοσπονδία

Σε ένα ξέσπασμα κατά της ΕΠΟ προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο συνεργάτης του Μαουρύσιο Ταρίκο αποχώρησε από την Εθνική Ομάδα, γιατί είχε να πληρωθεί οκτώ μήνες από την ΕΠΟ.

«Δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Ο Ταρίκο, 50 ετών, είναι από τους πλέον άμεσους συνεργάτες του Πογιέτ και μεταξύ άλλων βρισκόταν μαζί του και στην ΑΕΚ, ενώ ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Η απάντηση της ΕΠΟ

Άμεση ήταν η αντίδραση-απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις κατηγορίες του Γκουστάβο Πογέτ.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως ο λόγος που ο Ταρίκο δεν πληρώνεται είναι πως αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ και έτσι η Ομοσπονδία δεν μπορεί να του δώσει χρήματα χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Σχετικά Άρθρα