Κερατσίνι: Το κανάλι της φρίκης βρίσκεται ακόμα ενεργό στο Youtube – Κάποιοι ζητούσαν ακόμη και ευθανασία

 Κερατσίνι: Το κανάλι της φρίκης βρίσκεται ακόμα ενεργό στο Youtube – Κάποιοι ζητούσαν ακόμη και ευθανασία

Η υπόθεση σχετικά με τον 42χρονο youtuber από το Κερατσίνι ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό, σε ζωντανή μετάδοση, δύο ΑμεΑ, φαίνεται πως δεν κλείνει με τη σύλληψή του. Ο άνδρας που κατηγορείται για τις τραγικές πράξεις (κατά κόσμος Λευτέρης), φαίνεται πως είχε συλληφθεί τον Αύγουστο στα Χανιά, σε «επιχείρηση» με πλαστά 50ευρα.

Με την τροπή που έχει πάρει πλέον η υπόθεση, οι Εισαγγελικές Αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο να ασκηθούν διώξεις και σε άλλα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται στο μικροσκόπιο να μπουν ακόμα και αρκετοί από τους θεατές του καναλιού, οι οποίοι πλήρωναν για να πραγματοποιηθούν οι ορέξεις τους.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσφέρονταν να δώσουν μέχρι και 1.000 ευρώ για να γίνει ευθανασία ενός εκ των δύο θυμάτων.

Παραμένει ενεργό στο Youtube το κανάλι της φρίκης

Ο λογαριασμός που διατηρεί στο youtube ο φερόμενος ως δράστης αλλά και το επίμαχο πολύωρο υλικό, παραμένει ακόμα και σήμερα στον διαδικτυακό αέρα, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κατέβει.

«Οι ελληνικές αρχές στέλνουν ένα αίτημα στην εταιρεία, στην πλατφόρμα της οποίας βρίσκεται το επίμαχο υλικό, η εταιρεία εξετάζει τη βασιμότητα του αιτήματος με βάση νομικά επιχειρήματα και το πλαίσιο που διέπει το υλικό που ανεβαίνει στην πλατφόρμα και αποφασίζει», εξηγεί ο Δ. Γεωργίου, Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέβαλε σχετικό αίτημα στον τεχνολογικό κολοσσό.

Τα δύο θύματα του 42χρονου, που βρίσκονται σε συγγενικό τους σπίτι, και για τα οποία ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα φιλοξενηθούν σε κάποια δομή, αναμένεται να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, θα εξεταστούν και από παιδοψυχολόγο.

Εικόνες φρίκης κατά την διάρκεια των Live streams

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του κατηγορούμενου στο διαδίκτυο φαίνεται ένας φίλος του 42χρονου κατηγορούμενου αγκαλιάζει την 21χρονη γυναίκα με νοητική υστέρηση. Τη θωπεύει, σε ζωντανή μετάδοση στο youtube με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα, χρήστης του youtube ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Αμέσως, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα με τον νεαρό να προσπαθεί να ξεφύγει από την ηλεκτρική εκκένωση.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες με τον κατηγορούμενο να κουρεύει σε ζωντανή μετάδοση την κοπέλα επειδή έτσι του ζήτησαν οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του προσφέροντας αμοιβή. Στη συνέχεια, φίλη του 42χρονου δεν διστάζει να της ξυρίσει τα φρύδια με ξυράφι.

Σχετικά Άρθρα