Πλεύρης: “Να μην σας πω το πρόγραμμα μου, γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους” 

 Πλεύρης: “Να μην σας πω το πρόγραμμα μου, γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους” 

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και h Τζώρτζια Σιακαβάρα είναι το ζευγάρι των τελευταίων εβδομάδων. Παρά τις κάμερες που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση τους, οι δυο τους – αν και όπως έχουν δηλώσει δεν καταλαβαίνουν γιατί ο κόσμος ασχολείται μαζί τους – αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και ζουν τη ζωή και τον έρωτά τους. Βόλτες και εξόδους είχε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο 83χρονος νομικός με τη σύντροφό του βρέθηκαν στο Athens Fashion Week.

Μετά την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, το ζευγάρι που δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένο είναι, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου για την εκπομπή «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα την Κυριακή ταξίδεψαν με ιδιωτικό σκάφος στην Αίγινα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε ένα από τα λιμανάκια του νησιού, ο 83χρονος νομικός και συγγραφέας και η 49χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατέβηκαν για να ανάψουν ένα κερί σε ένα μοναστήρι.

Οι επικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους

«Ασχολείστε με ένα δικό μου θέμα που δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο. Στα sites με βρίζουν. Δεν στεναχωριέμαι ούτε απαντώ» ανέφερε ο Κωνστανίνος Πλεύρης ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον ενδεχόμενο γάμου απάντησε: «Δεν μιλάω για προσωπικά μου θέματα».

«Κουράζεστε, για ποιο λόγο; Σας ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή; Ποιος ενδιαφέρεται;» ανέφερε σε άλλη δήλωση του, ενώ από την πλευρά η Τζώρτζια Σιακαβάρα δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση, πέρα από ό,τι σχετίζεται με τη μόδα.

«Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Δεν μπορώ να σας πω τι άλλο απολαμβάνουμε παρέα» είπε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με χιούμορ, καθώς ο δημοσιογράφος δεν τους άφησε σε… χλωρό κλαρί.

Σχετικά Άρθρα