Κωνσταντίνος Πλεύρης: “Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής. Για τη ζωή μου αποφασίζω εγώ…”

 Κωνσταντίνος Πλεύρης: “Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής. Για τη ζωή μου αποφασίζω εγώ…”

Συνέντευξη στην εκπομπή το «Το Πρωινό» και στο δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, η οποία μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/10) από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Σε αυτή, στάθηκε στη σχέση με του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αλλά και με τον γιο του, τον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μια γυναίκα. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους», είπε ο νομικός σχετικά με τον έρωτα στη ζωή του και συνέχισε: «Η κυρία Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει, να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα. Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι αλλά και έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στη ζωή. Βέβαια με απασχόλησε και η διαφορά ηλικίας…».

«Θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολήσει, αλλά το αντιμετώπισα. Το ξεπεράσαμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα, η οποία θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα. Μια που κοιτάει το συμφέρον της, που θέλει να κουκουλωθεί, δεν έχει οράματα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται μόνο με την καθημερινότητα», πρόσθεσε.

Έπειτα αναφέρθηκε στον γάμο: «Ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός. Ουσιαστικά η σχέση μας είναι επισημοποιημένη. Είναι μέσα στα υπόψιν, δεν είμαι αρνητικός. Θα συγκατοικήσουμε με την Τζόρτζια. Θα γίνει», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι γιος μου. Οι σχέσεις με τον γιο μου είναι άριστες. Έχει κάνει μία καλή οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια», είπε και σημείωσε πως είναι «χαζοπαππούς». Έπειτα, τόνισε, όμως: «Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια» τόνισε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο «Πρωινό» και πρόσθεσε πως «μου έκανε εντύπωση που το κτήριο της Βουλής χρωματίστηκε με τα χρώματα των ομοφυλοφίλων».

Σχετικά Άρθρα