Θάνος Πλεύρης:  Η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή αλλά δεν μου αρέσει τόσο η δημοσιότητα

 Θάνος Πλεύρης:  Η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή αλλά δεν μου αρέσει τόσο η δημοσιότητα

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του πατέρα του, Κώστα Πλεύρη με τη Τζώρτζια Σιακαβάρα. «Σέβομαι πάντοτε τον πατέρα μου, τη μητέρα μου που την έχασα σε τροχαίο πριν από τρία χρόνια. Τη χτύπησε αυτοκίνητο, έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο και μου ζήτησε ο άνθρωπος που τη χτύπησε, επειδή ήταν καλός άνθρωπος, να μην κάνουμε κάτι εναντίον του. Λίγο μετά διασωληνώθηκε. Με τον πατέρα μου είχαν χωρίσει», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, ο Θάνος Πλεύρης πρόσθεσε: «Σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μου αλλά παίρνουμε αποστάσεις εγώ με την αδελφή μου. Είναι ζητήματα που προσπαθεί η οικογένειά μου να διαχειριστεί. Θα το πω ευθέως, η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή αλλά δεν μου αρέσει τόσο η δημοσιότητα».

«Σχέσεις έχουμε σε διαπροσωπικό επίπεδο με τον πατέρα μου, την κυρία Σιακαβάρα μια φορά την έχω δει. Προσπαθούμε να επηρεαζόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο, θέλουμε το καλύτερο για τον πατέρα μου.

Επειδή είμαστε σε ένα πολιτικό περιβάλλον και εγώ και ο παππούς τους μπορεί να απασχολήσουμε τα παιδιά μου στις παρέες τους, προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας τι θα αντιμετωπίσουμε. Επειδή η κόρη μου είναι στα social έπρεπε να γνωρίζει ότι ο παππούς έχει μια σχέση.

Βλέπω σκηνές του εαυτού μου πριν και με κάνει να πω ότι έχω κάνει λάθη. Το χειρότερο στην πολιτική όταν κάνεις λάθος είναι να πεις ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου. Το θεωρώ πιο έντιμο να πω στον πολίτη ότι σε μια διαδρομή 10 ετών θα αλλάξεις απόψεις.

Δεν μπορώ να πω σκληρή κουβέντα στον πατέρα μου, στους γονείς μου γενικά. Το “ήμαρτον” δεν είναι σκληρή κουβέντα!», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης στις ερωτήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Σχετικά Άρθρα