Διακοπή νερού σήμερα στην Αθήνα – Χωρίς νερό για 9 ώρες- Oι περιοχές

 Διακοπή νερού σήμερα στην Αθήνα – Χωρίς νερό για 9 ώρες- Oι περιοχές

Διακοπή νερού για αρκετές ώρες θα έχουν σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου ορισμένοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΥΔΑΠ, πολλοί κάτοικοι της Αθήνας θα αντιμετωπίσου πρόβλημα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα υπάρχει πτώση της πίεσης ή και πλήρης διακοπή της παροχής νερού σε ορισμένα οικοδομικά τετράγωνα στο Δήμο Αθηναίων, καθώς θα γίνουν διακοπές νερού λόγο τεχνικών εργασιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η αιτία είναι κάποιες απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, που καθίστανται απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ.

Τα οικοδομικά τετράγωνα που πρόκειται να πληγούν είναι : Δεληγιάννη – Μεγ. Αλεξάνδρου – Κολοκυνθούς – Κεραμικού – Μαραθώνας – Κωνσταντινουπόλεως – Ιωαννίνων – Αγ. Σοφίας – Προποντίδος – Βορείου Ηπείρου – Αγ. Μελετίου – Σωζοπόλεως – Λιοσίων – Ζαχία – Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Αθηναίων.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της διάρκειας των εργασιών και την ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.

Σχετικά Άρθρα