Βελόπουλος: “Σας ενδιαφέρει η Γάζα και όχι η Βόρεια Ήπειρος και όχι τα σύνορά μας”

 Βελόπουλος: “Σας ενδιαφέρει η Γάζα και όχι η Βόρεια Ήπειρος και όχι τα σύνορά μας”

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη και στο ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχίζοντας την ομιλία στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι λέει ψέματα καθώς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, δεν έχει ρυθμίσει τα χρέη του, δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ και προανήγγειλε ότι ίσως και αύριο θα δώσει εντολή στους νομικούς του κόμματός του, να προσφύγουν στην ΑΑΔΕ και στις τράπεζες «για να ελέγξουν γιατί δεν πλειστηριάζουν το ΠΑΣΟΚ, όπως πλειστηριάζουν τα σπίτια των πολιτών». Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «μπαλαντέρ του συστήματος», ενώ απευθυνόμενος στον κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι «εγώ δεν ήμουν ποτέ παιδί του κομματικού σωλήνα», ότι η περιουσία που έχει προέρχεται από εργασία 30 ετών και κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να πει που τα βρήκε τόσα ακίνητα ενώ «δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του». Το ΠΑΣΟΚ έχει υπερψηφίσει το 60% των ν/σ της ΝΔ. Όχι δεκανίκι του συστήματος, αλλά αναπηρικό καροτσάκι έχει καταντήσει, κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «έστρεψε τα βέλη του» στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε περί «ακροδεξιάς» λέγοντας ότι «να του υπενθυμίσουμε ότι τους ναζιστές των Ναζόφ, ο κ. Φάμελλος, το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χειροκροτούσαν εδώ μέσα τους ναζί, όχι η Ελληνική Λύση».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ακολούθως, αναρωτήθηκε ποια φορολογία λέει ότι μείωσε ο πρωθυπουργός. «Ο ΦΠΑ παραμένει ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Χαίρεται που οι αγορές λέει μας έδωσαν επενδυτική βαθμίδα. Δεν είναι έτσι. Μας έδωσαν επενδυτική βαθμίδα για να μπορούμε να δανειζόμαστε και να τους πληρώνουμε», σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Μίλησε για αύξηση εισοδήματος ο πρωθυπουργός, πραγματικά ζει σε άλλη χώρα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, υποστήριξε ότι περίμενε να γίνει σήμερα κουβέντα «αλλά υπάρχει ομερτά, συμφωνία κυρίων να μη μιλάει κανένας. Σας ενδιαφέρει η Γάζα και όχι η Βόρεια Ήπειρος και όχι τα σύνορά μας». Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «αν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι οι Τούρκοι θα κάνουν δοκιμή S-400 στη Ζουράφα». Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επανέλαβε ότι δεν θα πρέπει να «πατήσει Τούρκος στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου», στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας. «Πώς αφού ο κύριος Μητσοτάκης, είπε ότι ο Ερντογάν είναι στην λάθος πλευρά της ιστορίας», τον καλεί να συνομιλήσουν; διερωτήθηκε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας τις εξελίξεις του πολέμου στην Μέση Ανατολή, είπε ότι αυτό που κάνει το Ισραήλ να σφάζει γυναίκες και παιδιά είναι ό,τι χειρότερο, τονίζοντας ότι η λύση είναι αυτή των δύο κρατών. Επισήμανε ότι «η Χαμάς πάντα τηρούσε ανθελληνική στάση, ποτέ δεν ήταν φίλοι μας», εξηγώντας ωστόσο ότι είναι «άλλο Χαμάς, άλλο Παλαιστίνιοι» ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ρώτησε αν ισχύει ότι συμφώνησε ο πρωθυπουργός να φέρει Παλαιστινίους στην Ελλάδα.

ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα