Μάθιου Πέρι: Η τελευταία φωτογραφία με το “Ματμαν” πριν πεθάνει και ο άγνωστος “καβγάς” με την Άνιστον

 Μάθιου Πέρι: Η τελευταία φωτογραφία με το “Ματμαν” πριν πεθάνει και ο άγνωστος “καβγάς” με την Άνιστον

Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι που πέθανε σε ηλικία 54 ετών μοιράστηκε μια τελευταία φωτογραφία στο Instagram λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, που κάποιοι χρήστες χαρακτήρισαν απόκοσμη.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στις 23 Οκτωβρίου μια φωτογραφία του χαλαρός με ακουστικά σε τζακούζι. «Ω, τόσο το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Εκείνη την ημέρα, μοιράστηκε και ένα βίντεο με το φεγγάρι και έκανε αναφορά στον Μπάτμαν. «Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να σου πω; – Είμαι ο Μάτμαν», έγραψε.

Μαθιου Πέρι: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του

Πέντε μέρες αργότερα, ο Πέρι θα πέθαινε από προφανή πνιγμό. Σύμφωνα με το TMZ, ο αγαπημένος σταρ φέρεται να ανακαλύφθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στη συνοικία Pacific Palisades του Λος Άντζελες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η σχέση με την Άνιστον

Η ηθοποιός του «Friends» Τζένιφερ Άνιστον του φώναξε για τον εθισμό με τα ναρκωτικά ενώ γύριζαν την κωμική σειρά του NBC.

  • «Την είχα ξεπεράσει από καιρό –από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ, ήμουν καλά– και είχα καταλάβει ακριβώς πόσο καιρό την κοιτούσα χωρίς να είναι άβολο, αλλά παρόλα αυτά, το να αντιμετωπίζω την Τζένιφερ Άνιστον ήταν καταστροφικό. Και μπερδεύτηκα», έγραψε, για το περιστατικό που η ηθοποιός του είπε «Ξέρω ότι πίνεις».

«Ήμουν ο “τραυματισμένος πιγκουίνος”, αλλά ήμουν αποφασισμένος να μην αφήσω αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και αυτή την παράσταση να πέσει κάτω», περιγράφει ο Πέρι. «Μπορούμε να το μυρίσουμε», είπε, με έναν περίεργο αλλά τρυφερό τρόπο, και ο πληθυντικός «εμείς» με χτύπησε σαν βαριοπούλα» λέει στο απόσπασμα του βιβλίου.

Ο Πέρι μοιραζόταν περισσότερες φωτογραφίες από ό,τι συνήθως στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι αργά. Στις 15 Οκτωβρίου, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του πατέρα του, Τζον Μπένετ Πέρι, καθώς πόζαραν και οι δύο σε αυτό που φαινόταν να είναι το σαλόνι του. «Εδώ είμαι εγώ και ο πατέρας μου ο Τζον, κρατώντας και οι δύο ένα αναψυκτικό», έγραψε.

Σχετικά Άρθρα