ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Τσακαλώτου στην Κουμουνδούρου- Τι ζητάει ο επικεφαλής της “Ομπρέλας”

 ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Τσακαλώτου στην Κουμουνδούρου- Τι ζητάει ο επικεφαλής της “Ομπρέλας”

Συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έχει αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Η συνάντηση έρχεται ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στον ΣΥΡΙΖΑ, με την εσωκομματική αντιπαράθεση να συνεχίζεται και με φόντο τα όσα είπε χτες στο βράδυ ο κ. Τσακαλώτος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Σύμφωνα με πληροφορίες του libre, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν αυτός που έκανε το βήμα για την συνάντηση και ζητάει την απόσυρση της παραπομπής των Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα στο πειθαρχικό με πρόταση για διαγραφή, ως ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους του προέδρου.

Εάν, κάτι τέτοιο δεν συμβεί, “δεν θα έχουν πιά τίποτε να πουν”, λένε συνομιλητές του κ. Τσακαλώτου, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε άλλο μήκος κύματος, πάντως, είναι η Έφη Αχτσιόγλου -που μετέχει στην συνεδρίαση της Ε.Γ- καθώς φέρεται αποφασισμένη να παραμείνει εντός κόμματος, κρατώντας, όμως, σε εγρήγορση την ευρεία ομάδα στελεχών και τους βουλευτές που πρόσκεινται σε αυτήν.

Σχετικά Άρθρα