Φρίκη: Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

 Φρίκη: Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

Μια 28χρονη νταντά στην Καλιφόρνια κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 8 μηνών. Η Μισέλ Ιντάλγκο κατηγορείται ότι κακοποίησε το βρέφος κατόπιν προτροπής από άνδρα με τον οποίο συνομιλούσε διαδικτυακά.

Σε βάρος της αρχικά σχηματίστηκε δικογραφία με επτά κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες η παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Η περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην απαγγελία άλλων τριών κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου παιδιού.

H δικογραφία αναφέρει ότι η 28χρονη στους διαδικτυακούς διαλόγους που είχε με τον άγνωστο άνδρα του έλεγε ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το 8μηνών κοριτσάκι, κάνοντας του στοματικό. Η ίδια, πάντως, επιμένει ότι δεν το κακοποίησε, αλλά σύμφωνα με τη New York Post  υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Η αστυνομία στις 21 Σεπτεμβρίου ειδοποιήθηκε από εταιρεία ότι υλικό παιδικής πορνογραφίας διανέμεται μέσα από πλατφόρμα social media και έφτασε στα ίχνη της 28χρονης. Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια η Ιντάλγκο αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών, αν καταδικαστεί ενώ επιβλήθηκε εγγύηση  ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν την κατοικία της Ινταλγκό μέσω μιας διεύθυνσης IP που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ντετέκτιβ έφτασαν στην κατοικία της Ινταλγκό στην East 13th Street στην Αντιόχεια, όπου της είπαν για τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Η ίδια παραδέχτηκε στις Αρχές ότι είχε τραβήξει σεξουαλικές φωτογραφίες του θύματος και τις κοινοποίησε στο διαδίκτυο.

  • Η Ινταλγκό είπε στις Αρχές ότι είχε προσληφθεί ως νταντά μερικής απασχόλησης για την οικογένεια του θύματος στο Martinez και δούλευε μαζί τους για περίπου έναν μήνα.

Όταν οι ντετέκτιβ τη ρώτησαν αν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το βρέφος, η Ινταλγκό είπε ψέματα, είπαν οι ερευνητές. Ωστόσο, οι ντετέκτιβ μπόρεσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό iCloud της γυναίκας, όπου βρήκαν στοιχεία για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από την Ινταλγκό, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Με τις νέες κατηγορίες, η εγγύηση της Ινταλγκό αυξήθηκε από 700.000 δολάρια σε 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά Άρθρα