ΗΠΑ: Νταντά βίασε 13χρονο – “Δέξου το σαν άνδρας”

 ΗΠΑ: Νταντά βίασε 13χρονο –  “Δέξου το σαν άνδρας”

Η Αστυνομία στο Τέξας αναζητά μια διεστραμμένη νταντά η οποία κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο αγόρι την ώρα που ο γιος της κοιμόταν δίπλα τους. Όταν μάλιστα αυτό αντιστάθηκε του είπε «δέξου το σαν άντρας».

Η άρρωστη επίθεση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, αν και η Charlene Kornegay, 41, κατηγορήθηκε μόνο για επιβαρυντική σεξουαλική κακοποίηση σε ανήλικο αυτή την εβδομάδα.

Το παιδί περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της 41χρονης στις 11 Ιουλίου 2021 όταν τον διέταξε να φορέσει στηθόδεσμο, φόρεμα και τακούνια αφού έκανε μπάνιο.

Το αγόρι είπε ότι στη συνέχεια η νταντά του έβγαλε τα ρούχα και έκανε σεξ μαζί του στην κρεβατοκάμαρα του γιου της, καθώς εκείνος κοιμόταν. Συμπλήρωσε πως του έβαλε λιπαντικό και του έκανε στοματικό έρωτα.

Ο 13χρονος την παρακαλούσε να σταματήσει κι εκείνη του απάντησε επιτακτικά «σκάσε και δέξου το σαν άντρας». Στο τέλος τον απείλησε πως εάν μιλήσει θα τον ευνουχίσει.

Το αγόρι μίλησε στον πατέρα του ο οποίος είπε στις αρχές ότι στην αρχή «δεν μπορούσε να το πιστέψει», όμως πείστηκε όταν ο 13χρονος του περιέγραψε παραστατικά τι είχε συμβεί.

Ο μπαμπάς του είπε στη συνέχεια ότι ήξερε πως η Kornegay είχε έναν δικό της γιο και ότι εκείνη του είπε «να μείνει [το αγόρι] και να παίξει βιντεοπαιχνίδια».

Η 41χρονη κατά τη διάρκεια του περιστατικού ήταν ήδη υπόδικη για εμπόριο μεθαμφεταμίνης ενώ έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για ασφαλιστική απάτη.

topontiki

Σχετικά Άρθρα