Παπαδημούλης: “Δεν είναι ανύπαρκτο το ενδεχόμενο να έρθουμε τρίτοι στις ευρωκλογές”

 Παπαδημούλης: “Δεν είναι ανύπαρκτο το ενδεχόμενο να έρθουμε τρίτοι στις ευρωκλογές”

«Δεν είναι ανύπαρκτο το ενδεχόμενο να έρθουμε τρίτοι στις ευρωκλογές», εκτίμησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο AtticaTV. Απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο, ο ευρωοβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα «από τώρα να εργαστούμε για να το αποτρέψουμε».

Αναφερθείς στη συζήτηση για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε «εντελώς λάθος τα παρακάλια προς το ΠΑΣΟΚ». Όπως είπε, «οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο λόγω της πάγιας πολιτικής του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και λόγω του εκλογικού νόμου, θα παραμείνουν, ιδιαίτερα μέχρι τις ευρωεκλογές, ευθέως ανταγωνιστικές».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τις ευρωεκλογές θα κριθεί ποια δύναμη στο χώρο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα πάρει κεφάλι και θα είναι το αντίπαλο δέος στην δεύτερη τετραετία της ΝΔ. «Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δυστυχώς δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη τον καθοδικό μας κύκλο και δεν έχουμε βγει σε μια πορεία ανάκαμψης, που είναι και το ζητούμενο του κόσμου μας» είπε.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «στοίχημα» για την Κουμουνδούρου «δεν είναι απλώς μια ρωγμή στην κυριαρχία της δεξιάς, αλλά να μπορέσουμε να είμαστε μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, και να πείσουμε πως έχουμε μια αξιόπιστη, πειστική, σοβαρή, κυβερνητική πρόταση».

Ζήτησε, μάλιστα, να υπάρξει «ένα πιο συμπεριληπτικό management, με συλλογικότητα και αξιοκρατία».

Παράλληλα αποτύπωσε την εικόνα του κόμματος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. «Είδαμε την εικόνα ενός κόμματος που έχει ένα διχασμό, μια εσωτερική ένταση, τραύματα από τους τελευταίους μήνες και προβλήματα να επιλύσει. Η μόνη μέθοδος να λυθούν αυτά είναι συντροφικότητα, συλλογικότητα, σεβασμός της διαφορετικής άποψης, όχι κυνήγι μαγισσών και όχι σκοτωμός στα social media».

Σχετικά Άρθρα