Θερμό επεισόδιο Πολάκη Χαρίτση

 Θερμό επεισόδιο Πολάκη Χαρίτση

Swearing in of the new Greek Parliament, resulting from the general elections of 21 May, in the presence of the President of the Hellenic Republic Katerina Sakellaropoulou and caretaker prime minister, Ioannis Sarmas, in Athens, Greece on May 28, 2023. / Ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων, που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, Αθήνα, 28 Μαίου 2023.

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Αλέξη Χαρίτση σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Τύπο.

Ο Παύλος Πολάκης έθεσε ευθέως το ζήτημα ανεπαρκούς αντιπολίτευσης του κόμματος στο πεδίο των υπερκερδών που συσσώρευσαν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Οι σαφείς αιχμές για «λάιτ» αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη δεν έμεινε αναπάντητη από την εσωκομματική αντιπολίτευση με τον Αλέξη Χαρίτση να του απαντά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός και μέλος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον Παύλο Πολάκη πως το κόμμα είχε σηκώσει το ζήτημα των υπερκερδών με κάθε τρόπο ενώ τον κάλεσε να δει και τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, αμέσως μετά τον καυγά τους, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Θεανώ Φωτίου και η Έφη Αχτσιόγλου έφυγαν από την αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα