Η μία κόρη του Μπέου κατά της άλλης: “Κόπηκε η οικονομική βοήθεια, γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά”

 Η μία κόρη του Μπέου κατά της άλλης: “Κόπηκε η οικονομική βοήθεια, γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά”

Ξέσπασμα κατά της αδελφής της Eve Beos μετά τη συνέντευξη στην οποία καταφέρθηκε εναντίον του πατέρα της Αχιλλέα Μπέου, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ομοφοβικό, έκανε η άλλη κόρη του δημάρχου Βόλου. 

Η Χριστίνα Μπέου, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αδελφή της τα είπε όλα αυτά όταν… κόπηκε η οικονομική βοήθεια, ενώ μίλησε και για τη μητέρα τους που τους εγκατέλειψε.

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας μάς παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ’ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κι έπεσαν θύματα στο θέατρό της και τα ψέματά της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».